Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
VÅRGALAN 2023 - Magnus Helgesson Föreläsningsbiljett

Onsdag 19 april 2023 18:00-22:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Varmt välkommen till VÅRGALAN 2023!

Den här kvällen hyllar vi Hallands alla fantastiska företagare! Det här är evenemanget för dig som driver eget företag eller har planer på att starta. Du kommer få en oförglömlig kväll fylld av nya kontakter, konkreta råd för framgång och massor av inspiration.


Årets talare är den enormt inspirerande serieentreprenören Magnus Helgesson!

Målet att bli miljonär nådde Magnus Helgesson vid 21 års ålder. Resan började redan som 12-åring då han startade sitt första företag. Sedan dess har han bland annat grundat restaurangkedjan Harrys i Falkenberg, föreläst och coachat om ledarskap, och varit delaktig i flera andra utmanande, men inspirerande projekt. Efter många år som entreprenör i företagsvärlden ser han det som sin skyldighet att nu dela med sig av de verktyg och erfarenheter han samlat på sig under sin långa resa.

Programmet för kvällen:

18:00-19:10
Långt härligt mingel med andra företagare, företagsledare och blivande företagare från hela Halland. Under minglet får du även chans att träffa våra nätverkspartners som ställer ut.

19:10-20:30
Föreläsning med Magnus Helgesson. Magnus är en av Sveriges mest eftertraktade och uppskattade föreläsare. Hans föreläsningar kännetecknas av en kombination av djupa insikter, lärdomar baserade på lång erfarenhet, konkreta tips och väldigt mycket humor.

För dig som väljer Föreläsningsbiljett är kvällen slut när föreläsningen är slut.

För dig som väljer Middagsbiljett fortsätter kvällen med tvårätters middag i hotellets nyrenoverande och enormt hyllade restaurang Franz Bistro & Bar. Middagen börjar 20:30.


BILJETTALTERNATIV

• FÖRELÄSNINGSBILJETT - I den här biljetten ingår alkoholfri välkomstdrink, mingel och föreläsningen.

• MIDDAGSBILJETT - I den här biljetten ingår alkoholfri välkomstdrink, mingel, föreläsningen och tvårätters middag.


PRISER

• FÖRELÄSNINGSBILJETT

För medlemmar: GRATIS
För icke-medlemmar: 400kr

• MIDDAGSBILJETT

För medlemmar: 450kr
För icke-medlemmar: 900kr

Summorna exklusive moms 25%
Biljettkioskens serviceavgift tillkommer.

För att du som medlem ska få det rabatterade medlemspriset behöver du klicka i "Jag vill använda en kampanjkod". Detta dyker upp i andra steget av bokningen, när du valt antal biljetter. Kampanjkoden finns i de senaste nyhetsbreven. Hör av dig till oss om du inte hittar den.

Vi kommer att filma och fota under kvällen. Materialet kommer användas i vår marknadsföring. När du bokar biljett godkänner du att du kan komma att synas i bild.

Villkor för det rabatterade medlemspriset:
Medlemsbolag får boka 2 st föreläsningsbiljetter eller 5 st middagsbiljetter till medlemspriset. Medlemsbolag som bokar gratis föreläsningsbiljett(er) men oanmält uteblir under kvällen kommer att faktureras fullpris i efterhand.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER! Först till kvarn.

Om oss: Nätverket Hallands Företagare har cirka 300 medlemmar från hela länet. Vi är en plattform för relationsbygge, affärsmöjligheter och kunskapsutbyte.

Nätverket Hallands Företagare drivs genom Nätverket Sveriges Företagare AB.


Frågor rörande nätverket eller medlemskap? Kontakta:

Maria Wadenstierna, 0766 24 22 47 eller Mathias Persson, 0709 80 07 21.

Frågor rörande evenemanget? Kontakta Johnny Olsson, 0706 92 00 97

VARMT VÄLKOMMEN!

Vald biljettyp:

Plats: Hotell Mårtenson, Halmstad
Datum: onsdag 19 april 2023 18:00-22:00
Pris: 500 kr + serviceavgift