Evenemang
Musikerförbundet kompetensutvecklar! Välkommen!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Extra insatt! LOGIC PRO FORTSÄTTNING - med focus på mixning 2 dgr

17-24 april 2023
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du tar chansen att gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Tvådagarskursen hålls på zoom måndag den 17 och måndag den 24 april 18:00 -21:00

Under två tillfällen som sker digitalt via länk, kommer vi att gå igenom signalflöden, effekter och processering, mixning, smarta verktyg och mycket mer. Förkunskaper i Logic Pro krävs.

Anna Engberg är musikproducent och ljudtekniker som jobbar främst med inspelning, mixning och mastering. Hon har bland annat en Bachelor of Audio Production från SAE Stockholm där hon senare även undervisade samt jobbade som tekniker i Soundtrade Studios. Sedan 2019 sitter hon i en egen studio på Kungsholmen. Anna jobbar främst med artister och projekt inom indie och alternativ pop, men började i oktober 2022 även släppa musik i det egna projektet aeng. Hon är även en av ledarna för producentprogrammet Vem Kan Bli Producent.


Intyg
Obs! Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.Musiklyftets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.

Plats: Zoom, Stockholm
Datum: 17-24 april 2023