Evenemang
Musikmakarna i Ö-vik! Välkommen!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Låtskrivarcamp på Musikmakarna! Musikproduktion i Logic och särskilt fokus på den internationella musikmarknaden

Fredag-söndag 17-19 mars 2023
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Ett tredagars låtskrivarcamp på framgångsrika Musikmakarna för dig som är yrkesverksam musiker och vill ta dina kunskaper om musikproduktion i Logic vidare samt få höra arbetet om hur Musikmakarna och deras studenter nått framgång över världen.

Campet pågår i tre dagar, 17-19 mars, och vi håller till på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Medverkar gör bland andra Ulla Sjöström, Frank Ådahl, Niclas Lundin, Oscar Sundelin och Daniel Johansson.
https://www.musikmakarna.se

Obs! Kursen är kostnadsfri och boende och resa ingår! Du bokar resa själv och får betalt efter genomgången kurs. Boende ordnar vi från den 16 mars.

Endast 25 platser anmäl ditt intresse för att medverka nu!

Intyg
Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.Musiklyftets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.

Plats: Musikmakarna, Örnsköldsvik
Datum: fredag-söndag 17-19 mars 2023