Evenemang
Musikerförbundet kompetensutvecklar! Välkommen!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Fortsätt producera i Logic Pro X

2-30 mars 2023
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du vill gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Femdagarskursen hålls på zoom från den 2 mars och följande
torsdagar kl 18.00 - 21.00
2/3
9/3
16/3
23/3
30/3
Denna kurs vänder sig till dig som redan har jobbat i Logic och kan grunderna i inspelning och musikproduktion. Kursen kommer anpassas efter deltagarnas nivå och önskemål, så vi uppmanar dig att i anmälan skriva in vad du vill utveckla under kursens gång. Ni kommer att vara en grupp på max 15 personer.
Kontakta oss för mer information på info@digitalamusiklyftet.se

Alice Petz är musikproducent, låtskrivare och ljuddesigner. Hon är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har sedan sin examen 2017 främst skrivit musik för reklam och spel. Hon jobbar även med radioproduktion, ljuddesign och att skriva musik för sitt eget och andras artistprojekt. Alice är från början sångerska och utöver sång använder hon piano som främsta verktyg i sitt producerande. Idag jobbar hon som ljuddesigner på Flickorna Larsson parallellt med att arbeta med sitt kommande andra album.

Intyg
Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.Musiklyftets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.

Plats: Zoom
Datum: 2-30 mars 2023