Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Grease (Lag blå)

Lördag 25 februari 2023 13:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...


OM DET ÄR SLUTSÅLT TILL ÖNSKAD FÖRESTÄLLNING
Det finns några alternativ för dig som inte hittar lediga platser på önskad föreställning. Läs mer om vad vi kan erbjuda på estetiskaskolan.se/greaseYtterdörrarna öppnar 45 minuter innan föreställningens start.
Insläpp i salongen ca 15 minuter innan föreställningens start.
Var på plats senast 5 minuter innan start, annars kan din plats komma att säljas till någon annan.

Föreställningens längd: ca 2 timmar och 45 minuter inkl. paus.
Susannes Bistro säljer fika i pausen.Grease! Musikalen alla har någon form av relation till, antingen genom filmen med John Travolta och Olivia Newton John från 1978 eller genom alla de scenuppsättningar som gjorts genom åren. Historien om Danny, Sandy, Pink Ladies och T-Birds har underhållit generationer vid det här laget.

När Estetiska Skolan nu sätter upp Grease för tredje gången, på elevernas begäran, sätts återigen historien om kärlek, svek, förväntningar och normer i centrum när rollerna spelas av ungdomar som faktiskt är så gamla som karaktärerna de spelar. Det blir sång, det blir dans, det blir musik, teater, 50-talskläder, brylcreme och självklart en bil på scenen, specialbygd för att passa stora konsertsalen!
Välkomna att uppleva Grease tillsammans med oss!För att få plats med alla på scenen har vi delat in eleverna i tre lag som spelar olika föreställningar. Är det någon särskild elev du vill se, kolla då med den eleven vilket lags föreställning du ska boka biljett till.

* DU HAR VALT LAG BLÅ *Vald föreställning:

Plats: Ingesund Musikhögskolan, stora konsertsalen, Arvika
Datum: lördag 25 februari 2023 13:00

Pris:
Vuxen: 220 kr
Barn/ungdom tom. gymnasiet: 95 kr

Anställd ledsagare/assistent kan vara berättigad till fri entré, kontakta arrangören innan bokning.