Evenemang
Musikerförbundet kompetensutvecklar! Välkommen!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Digitala Musiklyftets Akademi med Daniel Johansson – 10 tisdagar med fördjupning

24 januari-13 april
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du vill gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Nu startar vi vårens akademi under musikbranschforskaren Daniel Johanssons ledning. 10 tisdagar 17:30-20.00 får du som är yrkesarbetande musiker gå fördjupningskursen där du möter det senaste inom den digitala sfären. Du får möta personer som arbetar med Digital Marknadsföring, Spellistor, plattformar som Patreon, vi får besök av Export music Sweden, Spotify mm mm.
Kursen tar sin utgångspunkt i ditt eget skapande med utrymme för eget arbete kring nya teman varje vecka.

Du skapar din egen "karta" över olika DSP-er som finns och deras olika tiers och digitala produkter. Du får insyn i plattformar och tjänster för marknadsföring, betallösningar, livesändningar, on demand streaming av konserter mm, samt en förståelse för hur respektive plattform kan kopplas till det egna arbetet.

Målet är att deltagarna efter genomgången akademi ska ha kommit igång och utvecklat sina färdigheter att kommunicera och marknadsföra sin musik på bästa sätt online, samt ha fått bra inblick i hur den digitala marknadens ekonomi ser ut och fungerar.

Vi rivstartar den 24/1 med besök av Spotify

Obs! Snabb kurstart anmäl dig nu!

Intyg
Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.
Musiklyftets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.

Plats: Zoom
Datum: 24 januari-13 april 18:00-22:00