Evenemang
24 jan-28 mar Digitala Musiklyftets Akademi- med Daniel Johansson
26 jan-23 feb Kickstarta ditt musikproducerande i Logic Pro X- 5 dgr
6-8 feb Lär dig Livestreama på Musikens Hus i Göteborg
2-30 mar Fortsätt producera i Logic Pro X - 5 dgr
13-15 mar Lär dig Livestreama i Malmö- unik tredagars intensivkurs med streaming, ljud, video, marknadsföring och tips & tricks
31 mar-2 apr Livekurs i Skara! Kickstarta ditt musikproducerande i Logic Pro X- 3 dgr
Vi ses på Soundtrade i Solna!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Lär dig Livestreama på Soundtrade Studio i Solna i Stockholm - tre fullspäckade heldagar på plats med inspiration och prova på!

Måndag-onsdag 23-25 januari
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du vill gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Kursen hålls i tre dagar den 23, 24 och 25 januari, 2022 i historiska Soundtrade Studios i Solna i Stockholm. Ramtider för utbildningen är 9.30-17.00 med ett avslutande mingel med branschaktörer sista dagen.

50 deltagare per kurstillfälle – först till kvarn gäller! Så tveka inte att anmäla dig bums. Utbildningen är kostnadsfri.

Intyg
Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.
Musikerförbundets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.

Plats: Soundtrade Studios, Solna
Datum: måndag-onsdag 23-25 januari