En strålande jul

Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
En strålande jul

Lördag 10 december 2022 16:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Minopera och Destination Möckelsnäs bjuder in till en stämningsfull musikalisk högtidsstund och konsert , med sing- along och våra älskade julsånger och pianomusik blandat med lekfull operett från Wien och en doft av "Christmas in New York"!


AnnaKarin Ranelf Sopran
AnnaKarin är operasångerska och också gränsöverkridande artist i olika musikgenrer och samarbeten.
Hon har en Master of Fine Arts i Sång från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och med spetskompetens inom Italiensk BelCanto Opera med studier hos Maestro Claudio Morbo , Torino.
Genom åren är hon verksam som solist med engagemang på bl a Drottningholmsteatern, Norrlandsoperan, Dramatiska Institutet, Smålands Musik och Teater och Smålandsoperan. Hon är även en flitigt anlitad konsertsångerska. Från hösten
2021 är AnnaKarin även verksam som producent och sångerska för Minopera.Kerstin Jansson Piano
Kerstin Jansson är pianist i Jönköpings Sinfonietta på Smålands Musik & Teater där hon genom åren, förutom alla solo- och kammarkonserter , även producerat många stora och prisbelönta barn- och ungdomsproduktioner samt SMOTs lunchkonsertserie. Kerstin är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm för Gunnar Hallhagen, samt på University of Kansas City /Missouri för Walter Cook. Hon har varit pianosolist med Malmö, Helsingborg, Västerås, Örebro. Umeå och Jönköpings symfoniorkestrar.

Biljettpris 195 kr