Biljetter

Här köper du enkelt biljetter till evenemangen i Kosta.

EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Julhyttsill med Tommy Nilsson

Fredag 2 december 2022 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Julhyttsill
Tommy Nilsson har haft en lång karriär och med sin känsliga röst och omisskännliga klang har han blivit en älskad artist över generationer. Tommy Nilsson visar med stil och tydlighet vad som är hans signum. Starka texter, varma och gärna lite melankoliska melodier tillsammans med luftiga produktioner.
Han slog igenom ordentligt med låten ”Allt som jag känner”, en duett han sjöng med Tone Norum 1987. Det gav honom Rockbjörnen som ”Bästa manliga” artist samma år.

Efter det följde den svenska Melodifestivalen 1989, där han framförde det segrande bidraget ”En dag” som slutade på fjärde plats i Eurovisionsschlagerfestivalen 1989.

Under 1990-talet hade han fortsatta framgångar, bland annat med ”Dina färger var blå” som användes av Pripps i en reklamfilm.

1994 blev hans ”Öppna din dörr” årets låt på Svensktoppen. I melodi-festivalen 2007 framförde han powerballaden ”Jag tror på människan”.

Hyttsillsmaten ställs fram tillsammans med julens favoriter. Efterrätten består självklart av den småländska favoriten ostkaka med sylt och grädde till kaffet.

insläpp från 18:30
Ca sluttid 22:00
Pris:995:-