Evenemang
13 jul 16:30 Lundgren, Svensson, Möller och Jers 13 juli
14 jul 16:30 Lundgren,Svensson, Möller och Jers 14 juli
21 jul 16:30 Kameleontkvartetten 21 juli
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Anna Lundquist Lisboa Cinco OBS NY LOKAL! Lilla Salen

Måndag 28 november 2022 19:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
OBS! Kvällens konsert är flyttad från C4 Gymnasiets Aula till Lilla Salen i Kristianstad Kulturkvarter.
ALL5 är Anna Lundquists kvintett i Lissabon, Portugal. Efter att ha besökt och arbetat många år i Lissabon bestämde sig Anna Lundquist för att det var dags att starta ett eget band där. Tanken var att skapa ett gediget samspel med några av Portugals mest spännande jazzmusiker och tillsammans framföra Annas egna kompositioner.
”Jag nyper mig i armen varje gång vi spelar tillsammans, är detta på riktigt? Det är ren magi.”
ALL5 bildades i slutet av 2019, men hann inte komma i gång innan pandemin satte stopp. Nu är bandet åter igen på gång och hade i våras premiär på Hot Club De Portugal (Lissabon). Under hösten 2022 är nu bandet på turné i Sverige och nästa vår släpps deras debutskiva.
Musiken är skriven av Anna Lundqvist och bär på influenser från latinamerikansk musik, pop, rock samt svensk hymn. Den rör sig lätt och naturligt mellan den amerikanska traditionen och den europeiska jazzen.
Medverkande: Anna Lundquist – sång • Daniel Bernardes – piano • Antonio Quintino – bas • Desidério Lázaro – saxofon • Joel Silva – trummor.

Konserten arrangeras med stöd av Musik i Syd, Kristianstad Kommun, Statens kulturråd, Region Skåne och Studiefrämjandet.

Showtime 19.00