Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Balsamering för s(j)älen eller Farao Färde

Fredag 25 november 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Jubileumsuppsättningen Balsamering för s(j)älen eller Farao färde utspelar sig år 1912 när fartyget Olympics jungfrufärd går av stapeln.
Spektaklet leds av den mycket erfarne sjökaptenen Nic Titan, vars kall i livet är att se till sina resenärers allra bästa. Men hur bemöter man allas olika viljor och gör samtliga nöjda?

På skeppet befinner sig en salig blandning av inte helt okomplicerade landkrabbor, däribland Antikhandlaren som söker efter en fristad, då hon i Southampton hamnat på fel sida om lagen. Författaren Arthur Conan Doyle behöver en lugn och inspirerande plats för att påbörja sin nästa storsäljande roman. En hytt med havsutsikt är därför en utmärkt idé! Det stryker även omkring en mystisk resenär, närmare bestämt en kvinna som tycks värva medlemmar… Sa någon illuminati?? För den stackars utslitne Doktor Jones innebär färden hans efterlängtade sista uppdrag som arkeolog, nämligen att frakta en förbannad mumie till dess nya hem i New York. Går verkligen båtar och förbannelser hand i hand? Äsch! Vad är det värsta som kan hända?!

Stig ombord innan vi kastar loss och våga flyta med på detta sjövilda äventyr.




Vald föreställning:





Plats: Forumteatern, Linköping
Datum: fredag 25 november 19:00
Längd: 3 timmar
Pris: 150 kr

Insläpp 15 min innan föreställningen.
Inget återköp på köpt biljett.