Evenemang
23 sep 20:30 Thorbjørn Risager & The Black Tornado
20 okt 19:00 Tomas Janzon Trio
21-22 okt The Lowdown Saints
18 nov 19:00 Alf Green and his Soulmates
10 dec 20:30 Mönsterås Bluesband MBB
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Alf Green and his Soulmates

Fredag 18 november 19:00-22:00
Alf Green and his Soulmates är ett band med basen i 30- och 40-talen, och framför allt gypsyjazz och melodisk swing, men med vissa utstickare åt olika håll.

Andra viktigare influenser är Sidney Bechet och Benny Goodmans grupp med Lionel Hampton och gitarristen Charlie Christian.

Medlemmarna är ett hopkok av rutinerade musiker i Malmötrakten, och med gemensam spelglädje svetsar de ihop en härlig pyttipanna av kända och mindre kända låtar.

Lineup
Håkan Ekvall, saxofoner och klarinett. Håkan är en mera bred än spetsig musiker, som har spelat i vitt skilda genrer. Spelat fast med Gunhild Carling under många år. Det mesta av hans musikutövande sker numera i Danmark, även om han inte begriper vad de säger där.

Erkand ”Kandi” Morina, gitarr. F d rockhjälte från Kosovo som är en baddare även på jazz, och gärna gypsyjazz, vilket han gör sitt bästa för att sprida i Skåne och Köpenhamnstrakten. Den store diplomaten i bandet.

Lars Ljungberg, vibrafon. Spelar vanligtvis i Malmö opera, och arrangerar även musik för operaverkstan. Han är en synnerligen tekniskt driven musiker, och ständig publikfavorit, till de andras förtret.

Håkan Persson, kontrabas. Håkan P är en legitimerad Multimusikant som har plockat fram en kontrabas ur sitt digra instrumentförråd, och så är takt och ton garanterat på plats. Liksom Håkan den förste har han spelat mer eller mindre fast med Gunhild Carling under 10-15 år.

Alf Forslund Green, trummor och sång. Bandbildare och -ledare av stora mått. Känner du inte Alf sedan innan, så lär du definitivt göra det efter att ha hört en spelning (eller varför inte två) med Alf Green and his Soulmates.

Kl 19.00 Kafé de luxe Gillestuga. Förband från S:t Sigfrid fhsk.
kl 20.00 Alf Green And His Solmates
Pris 195 kr
DAKAPO 5% rabatt på biljettpriset
Student CSN 95 kr
Upp till 18 år gratis i målsmans sällskap
Serviceavgift tillkommer


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa