Evenemang
Musikerförbundet kompetensutvecklar! Välkommen!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Portaler och Plattformar intensivkurs med Daniel Johansson

Onsdag-torsdag 16-17 november 2022
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du vill gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Tvådagarskursen hålls på zoom den 16 och 17 november från kl 18:00-22:00

Hur tjänar jag pengar på min musik på den digitala marknaden?
Vilka möjligheter och digitala produkter finns för att kunna kommunicera och marknadsföra min musik på bästa sätt online?

Sveriges främsta musikbranschforskare Daniel Johansson håller i Digitala Musiklyftets första kurs som ger dig en bra överblick över alla plattformar och DSP-er som finns. (DSP = Digital Service Provider – till exempel Spotify, Tidal, Staccs och TikTok). Hur fungerar affärsmodellerna? Hur ser ekonomin ut? Vilka plattformar fungerar bäst för min musik? Kursen ger dig en tydlig bild av hur den digitala musikmarknaden ser ut och fungerar, och hur intäkter genereras på de olika tjänsterna.

Intyg
Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.




Musiklyftets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.





Plats: Zoom, Stockholm
Datum: onsdag-torsdag 16-17 november 2022