Evenemang
27 apr 19:30 Duke Robilliard Blues Band (US)
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
The Lowdown Saints

Fredag 21 oktober 2022 20:30-23:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
The Lowdown Saints bildades under Corona-året 2020 i Gamla Stan Stockholm där de agerade husband varje vecka på legendariska Jazzklubben Stampen. Detta svetsade dem samman och skapade ett sound, sväng och en energi som verkligen gick hem hos publiken! Här talar vi en högoktanig blandning av Rhythm n´Blues, Oldschool Blues & fartfylld Rock n´Roll med bandets två gitarrister i fronten!

I början av 2021 gick de in i studio och spelade in debutalbumet "Hit Me Hard" som släpptes i september förra året och som fått en hel del lovord!

The Lowdown Saints består av den rutinerade Bluesmannen & tillika sjungande trummisen Tommy Moberg som ni även hittar som hyllad frontman i band som Trickbag och The Beat From Palookaville!

Gitarristen som på bara sju år gjort en raketkarriär och som nu tillhör en av de allra vassaste bluesgitarrister vi har här i Sverige - Hannes Mellberg!

På gitarr nr två hittar vi ynglingen som redan hunnit med att bo och spela i Nashville USA och som kommit fram genom Stockholms jam-scen - Felix Matthiessen!

På bas hittar vi stadiga Anders Månsson från Norrtälje och band som Blue Comets & Williamsson Blues Band!

Sist men inte minst kvällen till ära tar de med sig en special guest i form av keyboardisten från The Beat From Palookaville - Daniel Karlsson!

Detta blir nåt alldeles extra som ni inte vill missa!

Kl 20.30 Kafé de luxe Gillestuga. Dörr kl 19.00
Pris 195 kr exkl. serviceavgift
DAKAPO 185 kr exkl. serviceavgift
Student CSN 95 kr exkl. serviceavgift
Under 18 år gratis i målsmans sällskap.