Evenemang
27-29 sep YEoS Summit 2024
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS SUMMIT 2022

Fredag-söndag 7-9 oktober 2022
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Vem får dig att sikta högre och drömma större? Den 7-9 oktober samlas Sveriges främsta unga entreprenörer i Göteborg för årets härligaste event: YEoS Summit 2022. Se fram emot tre dagar av inspiration, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

Med 120 deltagare och en rekommendationsgrad på 9,8 (10) från förra året i ryggen vet vi att det är något visst som händer när likasinnade möts och inspireras av de drivkrafter vi formar vår framtid med.


Programmet bjuder på

* Energihöjande relationsbyggande med människor du vill ha vid din sida
* Feedback Forum där någon av dina största utmaningar får möta andra smarta människors hjärnor
* Ett tiotal pass fredag till söndag, fyllda av insikter du inte kan läsa dig till, toppat med galamiddag med awards


Vad kan du förvänta dig?

“Bäst var den fantastiska energi och öppenhet som alla delar!

“Störst intryck gjorde att alla har motgångar och utmaningar, trots att det på ytan låter väldigt lätt att vara framgångsrik. I YEoS skalas ytan av och det som blir kvar är enorm uppriktighet”

“För mig var Feedback forum och alla härliga diskussioner gällande de strategiska frågorna som jag har länge funderat på absolut mest värdefullt”

”Det gav en helt galen boost – att komma hem efter helgen och känna sig supermotiverad att fortsätta göra det man gör.”


EXTRA! Warm-up torsdag den 6 okt

Vill du få en riktigt skön start på YEoS Summit, lägg till warm-up med YEoS Ventures som hålls hos Walborg Ventures från kl.17. Utöver mat och mingel pratar vi om lärdomar från att ta in kapital liksom att investera i andras bolag.


Vem kan delta?

Summit 2022 är till för dig som är medlem i YEoS eller Forever YEoS, samt för dig som är entreprenör upp till 30 år med intresse att gå med i vårt nätverk. Se efter om du är den vi söker i våra kriterier för medlemskap. Vi har även ett mindre antal platser för dig som entreprenör upp till 30 år som vill delta utifrån rekommendation.

YEoS har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige som det ledande nätverket för entreprenörer mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

Läs mer om evenemanget .

Biljetter
I grundbiljetten ingår tre luncher, konfernsfikor, två övernattningar i delat dubbelrum, fredags-aw med middag samt galamiddag. Resa till och från Göteborg tillkommer och bokas på egen hand .Deltagande i warmup hos Walborg Ventures torsdag den 6 okt är kostnadsfritt och öppet för dig som deltar under hela konferensen.

Vid bokning finns möjlighet att uppgradera till enkelrum, samt att boka konferens utan boende.

- Del i dubbelrum, 5 495 kr exkl. moms (extra natt +750 kr)
- Enkelrum, 6990 kr exkl. moms (extra natt + 1495 kr)

OBS: Priser i nästa steg visas inkl.moms (25%)Hålltider

Programmet startar skarpt fredag 7 oktober kl.10:30. Avslut med lunch kl.12:00 söndag 9:e okt. För dig som investerat i YEoS Ventures så väntar möjlighet att samlas för ett snack direkt efter lunch söndag 9:e okt, med check-in kring vad som väntar härnäst.