Förköp
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
deadbyapril

Fredag 16 september 21:00
Obs! Kvällens spelning 16 juli är framflyttad pga sjukdom inom bandet. Nytt datum är 16 september!

DEAD BY APRIL

Med över 250 miljoner streams på Spotify, 70 miljoner streams på youtube, flera platina- och guld- och Grammispriser är Dead By April en av Sveriges största exportprodukter av elektronisk rock i modern tid.
Efter genombrottet med den internationella hitsingeln "Losing You" (2009) som toppade rocklistorna världen över och som idag har sålt till platina mer än 6 gånger, har bandet haft stora framgångar både i och utanför Sverige.
Med sitt senaste album "World Collide" som släpptes 2017 har gästerna ett framträdande av den svenska kultartisten Tommy Körberg som visar bandets genrebredd.
De har också varit ett stöd till världskända band som Linkin Park, Avenged Sevenfold, My Passion och med några av Europas största festivaler i bagaget (Sonisphere, Pier Pressure, Download Festival, Wacken Open Air, Metaltown och många fler), bandet har känt igen karriären många gånger, även live.
Till skillnad från majoriteten av sin genre har bandet en gedigen TV-karriär med ett 10-tal nationella TV-framträdanden i Sverige (3 gånger deltagande i Melodifestivalen, majoriteten i SVT Gomorron Sverige och TV4 Sommarkrysset bland annat).
Dessutom har de också varit artist och låtskrivare för soundtracket till ett av världens största bilvideospel "Need for Speed ​​​​- Hot Pursuit" med låten "Stronger"

16 september

Insläpp:20.00
På scen: 21.00


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa