Evenemang
28 okt 16:00 Welcome to the circus kl.16
28 okt 18:00 Welcome to the circus kl.18
10 nov 19:00 Konsert - Isabella Lundren & Martin Sjöstedt
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Det ska f-n vara kul att jobba!

Torsdag 18 augusti 2022 11:30-13:15
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Lunchföreläsning med Göran Adlén.
"Det ska f-n vara kul att jobba!"
Ljungby kommuns Näringslivsavdelning bjuder in till lunch, mässa och föreläsning på Ljungbydagarna. Torsdagen den 18/8 11:30 drar vi igång och DU är inbjuden! Begränsat antal platser!

Efter två år med pandemin i våra liv och där nya sätt att arbeta påverkat väldigt många är det dags att skapa den framtida arbetsplatsen. Den kommer inte se ut som förr. Det kommer bli ett nytt sätt att arbeta. Vi kommer skapa nya sätt att mötas. Vi kommer blanda de gamla sätten med de nya. De gamla knepen att samlas vid kaffeautomaten är passé och ersätts med nya mötesplatser där den framtida företagskulturen skapas.

När allt förändras så är utmaningen att kunna behålla och förstärka arbetsglädjen. Detta är ett måste när vi möter en ny generation. Mycket av den här föreläsningen handlar om hur vi ska kunna skapa bra arbetsplatser för en ny generation. 24 % av världens arbetskraft tillhör generation Z och de har redan idag helt andra krav på hur en arbetsplats ska vara. Det innebär stora förändringar på ledarskapet och hur man blir ett starkt arbetsgivarmärke.

Vi kommer också ge oss in i den holistiska arbetsplatsen där träning, vila, trivsel, utveckling av medarbetarna blir en naturlig del.

Den här föreläsningen är inte det gamla vanliga. Den är nytänkande och visar hur vi kan forma den framtida arbetsplatsen för att skapa arbetsglädje på riktigt. Den ger verktyg, idéer och tankar hur vi kan skapa den där fantastiska arbetsplatsen där alla vill jobba, där alla mår bra och där alla ska få förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Eller som en tjugoett-årig kille uttryckte det ”det ska f-n vara kul att jobba”.

Göran Adlén är en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare genom tiderna. Han har skrivit åtta böcker och i tjugo år levererat trend- och omvärldsrapporter. Han har brinnande passion för att skapa organisationer som vågar tänka nytt och hans ledord är våga, älska, spring.

Evenemanget sponsras av projektet Fasetten som bekostas av Europeiska Socialfonden.
Plats: Stora tältet, Ljungbydagarna, Ljungby
Datum: torsdag 18 augusti 2022 11:30-13:15

Agenda:
11:30 Föreläsning av Göran Adlén
12:35 Lunch och samtal runt bordet
13:15 Slut