Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Flydda Tider - en dramatiserad guidning i Lindesberg

Söndag 14 augusti 2022 16:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Flydda Tider spelas 2022 för 3:e året i rad. Flydda Tider är baserat på appen "Kultur Lindesberg - 100 gravar du måste se innan du dör". I år fortsätter vi alltså vår vandring med andra berättelser och levnadsöden ur Lindebergs brokiga persongalleri. Under Flydda Tider - som spelas ute längs Lindesbergs gator, kan - och kommer - allt att hända!

Om Flydda Tider 2022

I år förutom att vi gör en helt ny vandring och upptäcksfärd genom stadens gator kommer vi träffa den vida berömda Lydia Hedberg mer känd som Bergslagsmor som turnerade runt om och i landet och nådde stor framgång även på andra sidan Atlanten, hennes bana och karriär inleddes här i Lindesberg. Vi kommer också få möjlighet att träffa murarmästare Moberg, fröken Elsa Rubin och kalaskokerskan Johanna Serafia Ottinger. Förutom detta träffar vi Oktavia från fattigstugan och de barn som bor där, dessutom får vi lära känna Ellen Gahn född Silfverstolpe och hennes dotter Märta Gahn som ska växa upp och bli en av våra mest berömda textilkonstnärinnor. Som om detta inte vore nog blir vi i publiken ledsagade av poliskonstapeln Johan Eriksson mer känd under namnet "Svarta handen".

Varmt välkomna!!!

Läs mer på spektakelteatern.seINGA HUNDAR TILLÅTNA
Det är inte tillåtet att ta med hundar under föreställningen, detta på grund av att vi går in på ett flertal privata tomter där det finns katter och efter ett flertal incidenter förra året med väldigt många hundar i publiken (där vi också fick avbryta föreställning på grund av hundar) har vi i Flydda tider-gänget beslutat detta.
AVBOKNINGSREGLER
Köpta biljetter kan ombokas, i mån av plats, senast 24 timmar innan köpt föreställning. Återköp meges ej. Kontakta support@biljettkiosken.se för av- alternativt ombokning.
Vald tid:

Datum: söndag 14 augusti 2022 16:00
Samlingsplats: Strandskolans brygga, Lindesberg

Biljettpris:
Ordinarie: 180kr
Barn/ungdom under 15 år: 150 kr

Serviceavgift 10 kr tillkommer.