Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Dagsfest med APO

Fredag 29 juli 2022 15:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
DAGSFEST MED ASIAN POST OFFICE
Lilla Trädgårdn bjuder in till dagsfest med Asian Post Office för andra året i rad! Vi följer upp förra sommarens succé med ännu fler DJs och nya spännande koncept som gästar. Det kommer att hällas naturvin, poppas popcorn shrimps och tillsammans kommer vi dansa till dagen börjar bli kväll. Förra året fick vi stoppa biljettförsäljningen vid 180 personer pga restriktioner. I år släpper vi 250 biljetter. Det kommer bli fullt och det kommer bli mys.

GÄSTANDE KONCEPT
* Asian Post Office *
Bror Lucas Duffy, aka Postdirektören, seglar även detta år ner sitt sprudlande crew från Stureplan till Lilla Ljugarn och Lilla Trädgårn för att bjuda oss på vad Stockholms bästa festaurang har att erbjuda. Vi ser lika mycket fram emot att träffa dem som att smaka på deras mat och dryck.

* Vin Voyou *
När Isak och Mattias kom till Lilla Trädgårdn förra året var bilen fullastat med naturvin - dessa goda drycker var så uppskattade att det vid dagens slut inte fanns en enda flaska kvar. Och tur var väl det eftersom de efter efterfesten behövde sin baklucka att sova i. Vi är osäkra på om vi kan kalla gästernas insats för välgörenhet, men snudd på - vad vi vet är att våra gäster kommer göra sitt bästa för att de ska få en sovplats i bakluckan även i år!

* Ö-chips *
Lokalproducerad chips och killar när det är som bäst! Simon och Micke som producerar Sveriges bästa chips, med potatis odlad på Gotland, kommer att ratta svalkande färsk fatöl från Gotlands Bryggeris öltruck och servera deras premiumchips.

* Grill Gallére *
Ett rykande hett grillkoncept kommer att göra premiär på Lilla Trädgårdn på vår dagsfest. Här kommer gotländska grödor med enkla tillbehör att stå i fokus. Vi ser fram emot att smaka på detta.

MUSIKEN
Dagen kommer bjuda på flera DJ-set av olika karaktär och vi kommer få höra allt från glad disco och house till melodisk techno och dans. Det kommer inte vara en tyst sekund, tråkig stund eller john blund som en säger. Ta på er danssandalerna och var beredda från 15!

Plats: Lilla Trädgården
Datum: Fredag 29/7
Tid: 15-21
Ålder: 18+
Pris: 200 kr