Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Jazz i Äppelbacken 10 juli SOLKLART

Söndag 10 juli 16:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
PICKNICK-konsert med Anna-Mia Barwe - Trio BRS.
Ta med din egen picknick-korg (mat&dryck), stol och filt, och njut en stund i den fina gräsbacken. (Gärna klaffstol, då fyra ben är svårt i backen).
Det är Solklart för alla när Anna-Mia Barwe Trio BRS bjuder på en påse blandat vis- och jazzgodis från när, snarare än fjärran, som alla kan älska.
”Du är något så unikt som inspiration”, skrev Åke Arenhill till Anna-Mia efter en konsert en gång. Och så är det! Barwes sång är sensuell, med exemplarisk timing och frasering. Och man blir glad av att se och höra Anna-Mia, för det svänger och hennes konserter är fulla av musikalitet, sång-glädje, humor och värme.
Vi pratar lekfull jazzvisa, sköna mysballader och fina texter av bl.a Harald Leander, Jan Sigurd och Ulf Rådelius. Och under de behagliga jazzvisorna, typ Zetterlund, smyger det fram ett stort djup i just den stil många av oss lärde att älska med just Monica Zetterlund.
Bo-Göran Sahlin är en alldeles lysande gitarrist, kompositör, arrangör och textförfattare som rör sig fritt i alla genrer med sin unika känsla för melodi och harmoni.
Ulf Rådelius, genuin basist som var popidol på 1960-talet och under 1980-talet medlem i häftiga, internationellt framgångsrika Nexus.
Trion släppte sin första gemensamma skiva Solklart 2020.

• Anna-Mia Barwe – sång • Bo-Göran "BG" Sahlin – gitarr • Ulf Rådelius – bas •


Entré: FÖRKÖP endast 150 sek. Dyrare i dörren 200 spänn!

Showtime 16.30 Dörrar öppnar 15.00