Evenemang
4 jul 20:00 Lisa Nilsson & Mattias Thorell - 'I Nöd & Lust'
5 jul 20:00 Lisa Nilsson & Mattias Thorell - 'I Nöd & Lust'
11 jul 20:00 Moneybrother
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Albin Lee Meldau LIVE på Hotel Stelor

Onsdag 15 juni 2022 20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
I år kommer vi öppna ladan för livekonserter extra tidigt, då vi har glädjen att åter välkomna Albin Lee Meldau för en exklusiv solospelning på Stelor!

För en tid sedan blev det officiellt att Albin gästar årets 'Så Mycket Bättre' på Gotland, och det är just mellan dessa inspelningsdagar som han väljer att stanna till hos oss. Resten av Albins sommarturné kommer ske med fullt band och äga rum på betydligt större arenor, därför känns det extra magiskt att han väljer att gästa Stelor med den intimitet och värme som konserterna i vår lada alltid frambringar.

Albins fantastiska röst har de senaste åren tagit världen med storm. Den berör djupt in i själen oavsett om det är på svenska skivan 'Epistlar' och singeln 'Josefin' eller på engelska som på senaste singeln 'Forget about us'. Oavsett vilken plats man befinner sig på i livet, gammal som ung, finner man en mening i hans texter och hans musik.

Redan i fjol var publiktrycket massivt när Albin bjöd på konserter hos oss. Nu när restriktionerna släppt är vi glada att kunna erbjuda fler chansen att se honom när vi tycker att han är som mest magisk - själv med sin gitarr och sin röst.

Varmt välkommen tillbaka till Stelor, Albin!!
Vald föreställning:

Plats: Stelors Lada, Gotlands Tofta
Datum: onsdag 15 juni 2022
Dörrarna öppnar: 19:30
Fördrink: 19:00
Konsert: 20:00
Konsertlängd: ca. 2 h inkl. paus

Pris:
Ordinarie biljett: 695 kr
Biljett + fördrink-biljett: 795 kr - förbeställd fördrink m. enklare snack.

Onumrerad, sitt-/ståplats. Serviceavgift tillkommer.