Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Så blir du en attraktiv arbetsgivare

Tisdag 17 maj 2022 11:30-13:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Arbetsmarknaden är kandidaternas marknad och konkurrensen stentuff för landets tech-arbetsgivare. Undersökningar visar att bra kollegor och en bra arbetsmiljö är det absolut viktigaste för att lyckas attrahera och behålla värdefulla talanger.

Roger Andersson och Mathias Vahlgren, utvecklingschefer på Visma Spcs, delar med sig av erfarenheter och ger tips på vad som krävs för att hitta, engagera och behålla värdefulla medarbetare inom mjukvarubranschen. De lyfter den värdefulla mixen av medarbetare i form av senioritet, kön och kompetens och hur de får fler företagsambassadörer.

Vi delar här också ut Stora IT-kompetenspriset till företag/organisation som utmärkt sig inom utbildning/kompetensutveckling på ett positivt sätt. Bakom priset står institutionen för datavetenskap och medieteknik vid Linnéuniversitetet. Prisutdelare är Visma Spcs som vann 2020.

DATUM och TID tisdag 17 maj 2022 klockan 11.30–13.30
PLATS Framtidsvägen 14, Växjö eller online på distans
Deltagare på plats bjuds på brunch.
OBS! Om du behöver specialkost - skicka ett mail om detta till sciencepark@vaxjo.se efter att du gjort denna anmälan. OBS!

ANMÄLAN senast 13 maj

Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så vi kan avboka din brunch eller ge platsen till någon annan. sciencepark@vaxjo.se

Digibrunchen kan komma att dokumenteras för publicering på webb, i sociala medier och trycksaker.