Promotionlunch
Fredag 29 april 2022 11:30-13:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Gröna näringar - från jord till bord
Hur är det möjligt att få en stjärna i Guide Michelin med öländska råvaror? Under lunchen tas vi med på en spännande resa från jord till bord där vi samtalar med personer som har specialistkompetens inom de olika stegen.
På scen:
- Christofer Johansson, Hotell Borgholm
- Tony Ålund, Mysinge Kött
- Niklas Petersson, Norrgårdens Grönsaker & Gårdsbutik
- Rose-marie Winquist, LRF
Värd:
Mörbylånga kommun
Varmt välkommen!
När: Fredag 29 april 11.30-13.00
Var: 4sign, Färjestaden
Kostnad medlem: 200:-
Kostnad ej medlem: 400:-
Partnerföretag: Använd kampanjkod för kostnadsfri bokning.
Bindande anmälan: No show debiteras.
Samtliga priser exklusive moms.
|