Evenemang
11 nov 18:00 Mordgåtan - Den sista stycket kl18:00
12 nov 18:00 Mordgåtan - Det sista stycket kl18:00
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Träningsweekend med Taudien Training på Asa Herrgård

Fredag-söndag 8-10 april
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Denna bokning gäller en bokningsavgift för att delta under helgen.
Bokningsavgiften gäller 500 kronor per person och dras av av den totala summan sedan.

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på herrgårdens mysiga relaxavdelning.


Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor.

Denna bokning gäller en bokningsavgift för att delta under helgen. Bokningsavgiften gäller 500 kronor per person och dras av av den totala summan sedan.Betalas tillbaka vid avanmälan!