Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Yoga & Brunch 349:-

Lördag 15 januari 2022 08:30-11:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Äntligen är ”Yoga & Brunch med Frida Wirsén” tillbaka, som vi har längtat
Vi fortsätter vårt fina samarbete med yogaläraren Frida Wirsén, då hennes klasser blivit mycket uppskattade och uppmärksammade.
Vi ses den 15 januari. Investering: 349:- för hela morgonens magi, Yoga & Brunch.

En underbar möjlighet att först yoga tillsammans ovanför Rosengrens Skafferi magiska restaurang, för att sedan avnjuta en hälsosam och lyxig brunch som serveras i Rosengrens mysiga lokaler. Vill man hellre ta med sig brunchen och äta hemma går det givetvis bra. Ett unikt tillfälle att kombinera det bästa av två världar, yoga och brunch. Då tidigare event blivit utsålda tipsar vi att säkra din plats fort.

Extra viktigt att ta med egen yoga matta – behöver du låna? Mejla Frida, så löser hon det. Vill ni läsa mer om Frida, eller har frågor om eventet, kan du besöka hennes hemsida www.fridawirsen.se.
Alla nivåer välkomnas, nybörjare som van yogi, det primära är att vi har kul tillsammans
Förbokning kravs

Rosengrens skafferi och Frida ser fram emot att träffa dig, kramasté
Det är mycket viktigt att alla är fullt friska, känner du dig minsta sjuk stanna hemma och meddela support@biljettkiosken.se. återbetalar vi din biljett.

Vi har minskat antalet deltagare till max 20 st. Det finns handsprit runt omkring i lokalen för din säkerhet och vi följer utveckling av covid-19 rekommendationerna. Vi meddelar er om det blir förändringar.

Plats: Rosengrens Skafferi, Örebro
Datum: lördag 15 januari 2022 08:30-11:30
Pris: 349 kr