Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Anropar Himlen!

Måndag 20 december 2021 19:30-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...Evenemanget är tyvärr inställt pga sjukdom. Köpta biljetter har återbetalats.
Anropar himlen!
Med: Marie Nilsson Lind och Lee Gotvik
Gästartistvänner från Så mycket bättre: Melissa Horn, Moonica Mac, Andreas Mattsson och Harpo

Marie Nilsson Lind bjuder upp gamla och nya vänner på scen - en innerlig, humoristisk och exklusiv konsert!

Marie, just nedkliven från Så mycket bättre-scenen, intar Rival tillsammans med sina nyfunna vänner från Så mycket bättre: Moonica Mac, Andreas Mattsson och Harpo! På scen ser vi även gotländska Lee Gotvik, med sin alldeles unika röst. Artisterna ackompanjeras av musikerna Erik Törner, Magnus Lind och Mikael Lyander.

Med sin närvaro, musikalitet och fina förmåga att trollbinda sin publik är Marie ständigt angelägen. Det blir låtar som rör sig fritt över olika genrer, med både kända och okända sånger, varvat med underfundig och knivskarp humor rotad i den gotländska myllan.

”Åh kom, kom….
Vi älskar di som den du är!”
säger Marie.

Marie Nilsson Lind, artisten, musikern, låtskrivaren, författaren och kompositören var den tongivande medlemmen i den gotländska gruppen Ainbusk. Med sina krogshower och låtar turnerade de land och rike runt. Gruppen fick lysande kritik och lämnar efter sig ett stort tomrum på den kvinnliga showscenen. Marie har också skrivit ett stort antal texter, bland annat Älska mig som tonsattes av Benny Andersson och framfördes av systern Josefin. 2021 medverkar Marie i Så mycket bättre.

Lee Gotvik är artist och låtskrivare som startade sin karriär som medverkande i Idol och flera andra talangjakter. Sedan 2018 har Lee gjort föreställningar, konserter, julshower tillsammans med Marie, bland annat på Rival i Stockholm, Wisby Strand Kongress och Länsteatern. 2019 gjorde hon en hyllad konsert i S:t Nicolai ruin i Visby, som blev slutsåld direkt. Lee är under 2022 aktuell med en ny skiva.

Så här beskriver Marie Nilsson Lind sitt första möte med Lee:
”Och så en dag satt jag där på Länsteatern med min kaffekopp och in klev Lee och det kändes som hon kom med livet. Vi gjorde föreställningen ihop och samarbetet ledde vidare. Jag är så lycklig över att hon finns”.

På scen
Marie Nilsson Lind: text, sång och piano
Lee Gotvik: sång och akustisk gitarr
Erik Törner: sång och elgitarr
Magnus Lind: dragspel
Mikael Lyander: slagverk
Samt gästartister

Föreställningen presenteras av Lyander Artist & Produktion/Sandkvie Studio AB
OBS! Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!
Plats: Rival, Stockholm
Datum: måndag 20 december 2021 19:30-21:00
Pris: 595 kr + serviceavgift