Biljetter

Här köper du enkelt biljetter till evenemangen i Kosta.

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Kosta Julmarknad

Söndag 5 december 2021 11:00-17:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En traditionell julmarknad + lite till

När mörkret faller över Kosta lyser miljontals juleljus i träd och byggnader upp vintermörkret. Välkommen in genom de stora marknadsportarna och upplev en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar. Här hittar du hantverk av bästa kvalitet, utfört av lokala hantverkare i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar. Kort sagt allt du vill ha och behöver till julen!

Besök Tomtens värld, vandra genom den snöbeklädda skogen och hör vinden susa i granarna. På andra sidan skogen möter ni tomtefar på hans tron och alla hans nissar i verkstaden. Lämna din önskelista i Tomtens magiska önskemaskin och lyssna på Tomtemors magiska julsagor.

Inne på Kosta Outlet finner ni en julupplevelse utöver det vanliga, en magisk julvärld med stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer. Butikerna är fyllda med lockande erbjudande och du hittar lätt julklappar till nära och kära.

Samtidigt som vill sprida julglädje har vi den rådande Corona-pandemin i åtanke och följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer om Jul i Kosta 2021
Erbjudande!
När ni bokar biljett till Kosta Julmarknad erhåller ni även en rabattkod som ger 25% rabatt vid förbokning av biljetter till Kosta Safaripark. Bokningen görs via Biljettkiosken. Rabattkoden är giltig fram till den 31 december.
Valt datum:

Plats: Kosta glasbruks hyttgård, Kosta
Datum: söndag 5 december 2021 11:00-17:00

Pris:
Ordinarie: 100 kr
Barn/ungdom upp till 18 år: 60 kr
Barn upp till 1 meter: gratis!

Serviceavgift tillkommer.