Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Key Town Eskilstuna Showar mer än Hjärna

Lördag 4 december 2021 16:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Gästartister:
Patrik Kolar & his Funky Friends
Josefin Henebäck
Manliga röster
Key Town Eskilstuna
Key Town Eskilstuna är en Barbershopkör med bara kvinnor som sjunger fyrstämmigt A capella och blandar olika sångstilar som Barbershop, Evergreens, Visa, Pop och schlagers i en spektakulär inramning där ofta koreografi ingår. Deras Shower förgyller bröllop, fester, konferenser, insamlingsgalor och mängder av konsertevenemang. Kören firade 30-årsjubileum 2020. Detta år fick kören Eskilstunas Musikpris för sitt ambitiösa och enträgna arbete både i Sverige och utomlands.

Patrik Kolar & his Funky Friends
Patrik Kolar & his Funky Friends är en explosiv Soulorkester som bildades av ett tight kompisgäng och har gjort ett hundratals spelningar på bl.a. Peace and Love, Berns salonger och i Italien m.m. Huvudingrediens är Hammondorgel, Blåssektion och funkiga Slagverk. Senaste året har de bl.a. varit kompband till Howling Pelle ( The Hives), Jackie Wilsons son och delat scen med Justin Timberlake, Mark Ronson och Axwell Ingrosso på Spotifyes 10-årsjubileum. De har också kunnat höras på Julskivor med Moneybrother och Weeping Willows.

Josefin Henebäck
Josefin Henebäck är född och uppväxt i Eskilstuna och har medverkat i stadens kulturliv sedan barnsben i bl.a. Scenknuten, Gamla stadens Musikklasser och Show-och- Dansskolan ”The Point”. Josefin är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg och uppträder på scener som Göteborgsoperan, Lorensbergsteatern och Göteborgs Konserthus.Hon frilansar även runt om i Sverige som Sångerska. Vintern 2020 deltog hon i en Queenkonsert tillsammans med Eskilstunas Symfoniorkester på Stiga Sport Arena i Eskilstuna.

Manliga röster
En del av Showen förstärks av Manliga röster.

Sjunger tillsammans med KTE under en del av Showen
Plats: Lokomotivet, Eskilstuna
Datum: lördag 4 december 2021 16:00

Pris inkl serviceavgift:
Ordinarie: 325 kr
Barn under 16 år: 170 kr

20 kr av biljettpriset går till Hjärnfonden