Evenemang
23 okt 19:00 Traveling John m band
11 nov 19:00 Dag Westling - Solo
23 nov 19:00 EMIL ERNEBRO OCH FILIP JERS
27 nov 19:00 Celtic Christmas
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Celtic Christmas

Lördag, 27 november 19:00-21:00
Julkonsert med West of Eden

MVH produktion och West of Eden bjuder in till keltiskt julfirande. I den fantastiska konserten Celtic Christmas står irländsk och engelsk folkmusik i centrum. Allt från medeltida hymner, Christmas carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en stämningsfull julkonsert.

West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur The Chieftains, Alison Krauss & Union Station och Mark Knopflers band och turnerat i Europa och Kina.

I höstas släppte bandet sin senaste skiva Taube där de för första gången sjöng på svenska och gav Evert Taubes älskade låtar en ny spännande irländsk färg! Bandets inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.

Plats: Gibson Auditorium, Tingsryd
Datum: lördag, 27 november 19:00-21:00
Dörrar 18:00 då ev överblivna biljetter säljs (kontant/Swish).

Pris:
Ordinarie: 295 kr
Upp till 25 år: 195 kr

Gibson är handikappanpassad samt har hörslinga.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa