Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Dag Westling - Solo

Torsdag, 11 november 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Irländska och skotska folkvisor

Dag Westling är en internationellt erkänd musiker både som soloartist och som sångare och instrumentalist i musikgruppen Quilty. Bandet räknas som en av Nordens främsta företrädare för irländsk traditionell musik. Quilty har under 2018 firat 25-års jubileum med ett 40-tal bejublade konserter i hela Sverige.

Som soloartist turnerar Dag regelbundet med programmet Folkvisor från Irland och Skottland. På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför Dag ett soloprogram av irländska och skotska folkvisor samt lite amerikansk old- time.

Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång. Dag har genom åren samarbetat musikalisk med många välkända artister som bl.a. folksångerskan Sofia Karlsson, världsberömde gitarristen Ian Carr och inte minst med Tomas Ledin på albumet "Höga Kusten". Dag har även medverkat i flertalet radio- och tv-sändningar såsom helaftonskonsert med Quilty i P2 Live med Tina Ahlin, Allsång på Skansen och firandet av Drottningens 70- årsdag på Oscarsteatern i Stockholm, för att nämna några.

I sammarbete med Musik i Syd
Plats: Urshults hotell, Urshult
Datum: torsdag, 11 november 19:00
Biljetter på plats från 18:00

Pris: 160 kr