Evenemang
1-3 okt YEoS Summit 2021
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS SUMMIT 2021

Fredag-söndag, 1-3 oktober
Förköpet stängt
FULLSATT! Vi tar ej emot några nya bokningar. Kontakta fredric.tegebro(at)yeos.se för möjlighet att bil sammankopplad med någon som fått förhinder och vill överlåta sin biljett.

Framflyttat och efterlängtad: välkommen till YEoS Summit 2021 - tre dagar av inspiration, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

YEoS Summit samlar ett hundratal av Sveriges mest drivna unga entreprenörer - bolagsbyggare, samhällsutvecklare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga. Genom att utmana våra idéer om vad som är möjligt lägger vi grunden för framtidens stora bolag, samtidigt som vi stärker relationer med människor väl värda att ha med på resan. Låt oss flytta fram gränserna för vad som är möjligt!

Nytt för i år är möjligheten att ansluta redan under torsdagen för ett studiebesök med efterföljande middag hos Ljusgårda - välkommen att uppleva Sveriges modernaste salladsfabrik och det YEoS-bolag som har flest delägare från nätverket med sig på sin resa. Transport till och från hotellet och middag anordnas utan extra kostnad, se dock till att boka en extra natt på hotellet (torsdag-söndag).Tre goda anledningar att delta:

Utöka ditt nätverk
Stärk och knyt nya användbara kontakter med framtidens ledare och företagare. Du blir som du umgås.

Utmana dina mål
Sätt dina egna utmaningar i ett nytt sammanhang och få feedback på din största utmaning.

Fyll på med energi
En fokuserad, nyfiken och inspirerad människa får ut mer av sin vardag. Kom som du är och lämna med ny kraft framåt.Vem kan delta?

Summit 2021 är till för dig som är medlem i YEoS eller Forever YEoS, samt för dig som är entreprenör upp till 30 år med intresse att gå med i vårt nätverk. Se efter om du är den vi söker i våra kriterier för medlemskap. Vi har även ett mindre antal platser för dig som entreprenör upp till 30 år som vill delta utifrån rekommendation.

YEoS har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige som det ledande nätverket för entreprenörer mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

Läs mer om evenemanget .

Biljetter

- Komplett konferens med två övernattningar (del i dubbelrum), 4 690 kr ex moms.
OBS: kostnaden vid utcheckning ser högre ut då den anges inkl. moms och omfattar olika momssatser för boende resp. konferens.

Tillval vid biljettköp
- Enkelrumstillägg, två nätter, 800 kr ex moms
- Konferens UTAN boende, 3 690 kr ex moms
- Konferens med boende en natt (lör till sön) 3 990 kr ex moms
I biljettpriset ingår tre luncher, fika, två övernattningar, middag och en galamiddag. Resa till och från Skövde tillkommer och bokas på egen hand.

Vill du delta i Studiebesök med middag hos Ljusgårda torsdag den 30 sep så tillkommer enbart kostnader för en extra hotellnatt.Planera din resa

- - - - PLANERA DIN RESA - - - -
Från Stockholm: kl 07.54-10.13 (MTR)
Från Göteborg: kl 08.54-09.59 (MTR)

Hemresa till Stockholm: 13.29-15.46 (SJ)
Hemresa till Göteborg: 13.27-14.35 (SJ)

För dig som vill delta på warm-up under torsdagen i form av studiebesök och middag på Ljusgårda så avgår buss från hotellet i Skövde kl.17:45 torsdag den 30 sep.

Programmet startar skarpt kl.10:30 - lämna ditt bagage på hotellet och kom till 10-kaffet. Avslut med lunch kl.12:00 söndag 3:e okt.