Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Swedish Swing Society PM & Vänner Champagnesalen vån 2

Onsdag, 22 september 19:00
Ove Lind bildade 1963 en egen orkester och blev tillsammans med vibrafonisten Lars Erstrand en centralgestalt inom den renässans för swingmusiken som kom att kallas happy jazz och som från 1968 fick sitt centrum på jazzpuben Stampen i Gamla stan i Stockholm.

SWEDISH SWING SOCIETY förvaltar och utvecklar detta arv på ett sätt som har givit genklang hos såväl publik som kritiker världen över. ”Världsklass” är ett omdöme som ofta används efter trions uppträdanden, t.ex. då gruppen uppträdde på Carnegie Hall på Sveriges nationaldag.

”Samspelet mellan Uffe, Antti och Björn är strålande. Det låter så enkelt och självklart när dessa musikanter gör sina eleganta och svängiga versioner att man blir på gott humör”
- Bozze Möller, Orkesterjournalen.

Ulf Johansson Werre dubblerar pianot med trombonespel i yppersta världselit och mästerklarinettisten Antti Sarpila sätter sig då vid pianot vilket ger gruppen ytterligare variationsrikedom i klangfärg och stil. Björn Sjödin har liknats vid Gene Krupa och hanterar visparna med magisk dynamik och spelglädje.

För er som uppskattar klassisk swing med elegans och ekvilibristik i världsklass och ändå vill vara med om något nytt, unikt och oväntat – upplev SWEDISH SWING SOCIETY live!

Bandmedlemmar:
Antti Sarpila klarinett  piano - Ulf Johansson Werre piano trombon, sång - Björn Sjödin trummor.

Max 50 biljetter! I mat- och musikbiljetten ingår en trerätters meny som avnjuts kl 18.00 i BAR, 3:e våningen. Dessert och kaffe intas i konsertlokalen på 2:e våningen. Du kan alternativt köpa en konsertbiljett för 195 kr eller en CSN-biljett om du är student för 100 kr. Gratis för personer under 18! Konserten startar kl 19.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa