Evenemang
24 apr 19:00 CSW - DJ TBA
27 apr 19:00 Salsa VS. Swing - CHICAGO goes PALLADIUM!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Chicago Live - TOMMY LÖBEL SWING BAND

Onsdag 22 september 2021 20:15-22:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
CHICAGO LIVE WEDNESDAYS
Sedan 2004 har onsdagskvällarna på Chicago haft ett bejublat format – bra levande musik, mycket folk och ett kokande dansgolv. För Stockholms lindy hop- och jazzentusiaster har det varit en fast punkt och ett självklara ställe att gå till. Pandemin tvingade oss att stänga i mars 2020 men nu gör vi ett försök att öppna i miniformat. Det blir självklart ett helt nytt upplägg anpassat till de restriktioner och allmänna råd som gäller. Konserten kommer dessutom att streamas live på Facebook.

”TOMMY LÖBEL SWING BAND”
Tommy Löbel Swing Band har varit ett fast inslag på Chicago sedan dag ett (17 år sedan). Vi är enormt glada att detta hårt svängande band fortfarande vill spela för våra dansare. Repertoaren är hämtad från Louis Armstrong, Benny Goodman, Duke Ellington och Billie Holiday. Tommy är "the hardest working man in showbizz" med cirka 200 spelningar om året.



Antal besökare för kvällen är begränsat till 50 (först till kvarn). Vi kommer att erbjuda sittplats för alla. Eventuell dans sker längs väggarna. Med restriktionen att man dansar endast med sitt sällskap samt att man håller gott avstånd till andra. OBS! vi kommer inte att erbjuda någon servering då restriktionerna inte tillåter det i kombination med dans. För att deltaga ser vi gärna att man är fullt vaccinerad, har antikroppar eller ett negativt coronatestresultat i anslutning till evenemanget.



Plats: Chicago, Hornsgatan 75, Stockholm
Datum: onsdag 22 september 2021 20:15-22:30 (två set med en paus)

Pris: 150kr
100kr (studenter, pensionärer, arbetslösa etc.)