Småland for real
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Beer Makers Dinner med Kvarnagårdens

Lördag, 18 september 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
I samband med MAT-rundan i Kronoberg kommer Kvarnagårdens Bryggeri till oss och håller en ölprovning. Det blir i form av en "Beer Makers Dinner", dvs en middag med mat och dryck som är som gjorda för varandra -- både provning och middag i ett. Ett avslappnat och trevligt upplägg där ölet provas i sällskap av både god mat och gott sällskap.

Bryggaren själv är förstås på plats och berättar om ölet och matlagaren på Sergel presenterar maten. Det blir en rad av rätter, mestadels från det småländska skafferiet, men även en del utsocknes strandhugg. Vi garanterar att ingen går hungrig från middagen!

Den som vill kan även övernatta i Sergel B+B i Lindshammar, specialpris för dubbelrum med frukost i samband med Beer Makers Dinner är 750 kr (ord 895 kr) Boka på bokning@cafesergel.se

Provningens karaktär gör att det dessvärre inte går att genomföra med alkoholfria alternativ i de kombinationer som presenteras. Du som inte vill eller kan dricka alkohol kan boka middagen utan öl om du ändå vill äta och höra på bryggaren. Då köper du alternativ dryck själv på plats.


För den som vill så finns det möjligthet att köpa med sig öl (3,5%)

Provning och middag kostar 495 kr och det börjar kl. 19. Vi följer förstås givna pandemirestriktioner med avstånd mellan sällskapen på provningen. 18-årsgräns för att delta ölprovningen.


Småland for real