Evenemang
18 sep 16:00 release - M.A.T.O.B
22 sep 20:15 CL - T. Löbel Swing Band
29 sep 20:00 CL - Nypremiär
22 okt 18:00 release - Alexander Brott
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Chicago Live - STOCKHOLM HOT SEVEN

Onsdag, 15 september 20:15-22:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
CHICAGO LIVE WEDNESDAYS
Sedan 2004 har onsdagskvällarna på Chicago haft ett bejublat format – bra levande musik, mycket folk och ett kokande dansgolv. För Stockholms lindy hop- och jazzentusiaster har det varit en fast punkt och ett självklara ställe att gå till. Pandemin tvingade oss att stänga i mars 2020 men nu gör vi ett försök att öppna i miniformat. Det blir självklart ett helt nytt upplägg anpassat till de restriktioner och allmänna råd som gäller. Konserten kommer dessutom att streamas live på Facebook.

”STOCKHOLM HOT SEVEN”
En av Sveriges vassaste swingensembler hänför klubbpubliken med sina häpnadsväckande arrangemang och sitt makalösa sväng. Missa inte!

Lineup:
Erik Tengholm -trumpet/flugelhorn, Axel Mårdsjö -altsax/barytonsax, Linus Lindblom -klarinett/tenorsax, Hampus Adami -trombon/barytonhorn, Pål Nyberg -gitarr, Jon Henriksson -bas, Jonas Bäckman -trummorAntal besökare för kvällen är begränsat till 50 (först till kvarn). Vi kommer att erbjuda sittplats för alla. Eventuell dans sker längs väggarna. Med restriktionen att man dansar endast med sitt sällskap samt att man håller gott avstånd till andra. OBS! vi kommer inte att erbjuda någon servering då restriktionerna inte tillåter det i kombination med dans. För att deltaga ser vi gärna att man är fullt vaccinerad, har antikroppar eller ett negativt coronatestresultat i anslutning till evenemanget.Plats: CHICAGO swing dance studio, Hornsgatan 75, Stockholm
Datum: onsdag, 15 september 20:15-22:30 (två set med en paus)

Pris: 150kr
100kr (studenter, pensionärer, arbetslösa etc.)