Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Magnus Betnér - Work In Progress

Torsdag 2 september 2021 21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...



Med anledning av omständigheter pga den pågående pandemin, måste vi tyvärr flytta fram evenemanget ytterligare i tiden. Nytt datum meddelas inom kort.
Köpt biljett gäller. Vi hoppas att ni vill behålla er biljett.

Om ni inte kan gå på evenemanget på det nya datumet återköper vi er biljett till och med den 15/9.

Hör av er till corona@biljettkiosken.se isåfall.





Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. I höstas gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus.

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd vårturné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.




Vald föreställning:





Plats: Bolaget, Visby
Datum: torsdag 2 september 2021 21:00
Åldersgräns: 18 år
Pris: 295 kr + serviceavgift

Endast 50 biljetter. Endast bokning för innehavare av biljett till föreställningen som skulle varit 13/11.