Evenemang
18 sep 16:00 release - M.A.T.O.B
22 sep 20:15 CL - T. Löbel Swing Band
29 sep 20:00 CL - Nypremiär
22 okt 18:00 release - Alexander Brott
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Chicago Live - "The Original Blue"

Onsdag, 1 september 20:15-22:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
CHICAGO LIVE WEDNESDAYS
Sedan 2004 har onsdagskvällarna på Chicago haft ett bejublat format – bra levande musik, mycket folk och ett kokande dansgolv. För Stockholms lindy hop- och jazzentusiaster har det varit en fast punkt och ett självklara ställe att gå till. Pandemin tvingade oss att stänga i mars 2020 men nu gör vi ett försök att öppna i miniformat. Det blir självklart ett helt nytt upplägg anpassat till de restriktioner och allmänna råd som gäller. Konserten kommer dessutom att streamas live på olika plattformar.

”The Original Blue”
The Original Blue är ett band med själ och hjärta i den amerikanska musiktraditionen från 30- och 40-talets danshallar och nattklubbar. Repertoaren sträcker sig från både välkänd till mer sällsynt swing, blues och jazz. Storheter som Louis Armstrong, Duke Ellington, Billie Holiday, Marie Bryant, Lester Young, Count Basie, Bessie Smith bland många fler får anses som vägledande inspiratörer.
youtube.com/channel/UC6WZrDYSDHzml2UacXP2yyQ
Antal besökare för kvällen är begränsat till 50 (först till kvarn). Vi kommer att erbjuda sittplats för alla. Ett dansgolv kommer att vara öppet, dock med restriktionen att man dansar endast med sitt sällskap. Samt att man håller gott avstånd till andra. För att deltaga ser vi gärna att man är fullt vaccinerad, har antikroppar eller ett negativt coronatestresultat i anslutning till evenemanget.
Plats: CHICAGO swing dance studio, Hornsgatan 75, Stockholm
Datum: onsdag, 1 september 20:15-22:30 (två set med en paus)

Pris: 150kr
100kr (studenter, pensionärer, arbetslösa etc.)