Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
INTROPAKET STUDENT | KÅRMEDLEMSKAP + GARDEN PARTY + KÅRKVÄLLAR

23 augusti-4 september 2021
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Välkommen till Introduktionen för nya studenter 2021. Detta är det ultimata paketet för dig som planerar att vara med på hela eller stora delar av introt. Paketet inkluderar följande:

- Medlemskap i Linnékåren helår (värde 300 kr)
- Kalmar Garden Party 28 aug (Sittning + festival, värde 645 kr)
- Kårkväll 23 aug (värde 140 kr)
- Kårkväll 25 aug (värde 140 kr)
- Kårkväll 1 sep (värde 140 kr)
- Kårkväll 4 sep (värde 140 kr)

PRIS: 999 kr
DU SPARAR: 506 kr

VILLKOR / INFO

För att köpa detta paket måste du vara antagen student på Linnéuniversitetet. Vi kommer att stämma av detta med vårt medlemssystem. Skulle du inte vara studerande förbehåller vi oss rätten att fakturera fullpris för eventen.

MER INFO OM LINNÈKÅREN

linnek.seMER INFO OM KALMAR GARDEN PARTY

TJUVJAKT
Lidingöbaserade Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumetet ”okokokokokokok”, är deras tredje studioalbum som släpptes 2018, och innehåller bland annat hitlåten “G-Unit & Canada Goose”. Förra året släppte bandet singeln ”Vårt År” tillsammans med estraden, som i nuläget har över 18 miljoner streams på Spotify, och samma år släpptes även singeln ”Sodavatten” tillsammans med Movits!.

JIREEL
Jireel har vunnit såväl P3 Guld som Grammis.
Jireel, som av Aftonbladet tidigt kallades ”en ny vårvind för svensk hiphop” var inte mer än femton då musikkarriären inleddes med singeln Här & nu. År 2017 kom EP:n Jettad, med superhiten Cataleya, och året därpå etablerade han sig en gång för alla på den svenska hiphopscenen med debutalbumet 18. Jireel har jämförts med Drake, samarbetat med exempelvis Hov1, Stor, Fricky och Dani M, samt av Norrbottens-Kuriren utnämnts till ”Rågsveds största rockstjärna sedan Thåström”. Framtiden är hans.
VILLKOR / INFO

Vi kommer att tillämpa Utgång = Hemgång
Du kan med andra ord inte gå in och ut ur området hur som helst. När du väl har bestämt dig för att gå in så räknar vi med att du stannar tills du vill gå hem.
Vår främsta uppdrag är att hålla ordning och reda för största trivsel till alla våra besökare.

Hur lång tid tar det att ta sig till festivalen?
Från centralstationen – ca 10 minuter gåendes

Mer info via kalmargardenparty.se
Datum: 28 augusti - 4 september
Plats: Kalmarsundsparken 1 (Gäller Kalmar Garden Party)

Pris: 999:-

Serviceavgift tillkommer