Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Familjefestivalen

Lördag, 14 augusti 13:30-16:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Om du vill boka fler programpunkter samtidigt, klicka här!

Musik, berättare, pyssel och annat kul

Vi hälsar hela familjen välkomna till gräsmattan bakom Märtas Glasseri. Här kan du förutom att lyssna till sagor och musik göra din egen trollsvans, testa olika pyssel och lekar.
Barnens festival sker vid två tillfällen, med insläpp klockan 10.O0 och 13.30. Här bokar du biljett till 13.30-insläppet. Hundar får tyvärr inte följa med in på barnens festival!

Rekommenderas från 3 år.

13.45–14.15 DAN KNAGG – ALLT I LOOPAR
Konsert
Vad kan man göra med en loop-pedal, en mikrofon och barnens egna röster? Precis allt, menar sångaren och multiinstrumentalisten Dan Knagg. Här får publiken möta honom allena och från början till slut vara med om att forma en improvisationsföreställning.
Allt kan hända när barn och vuxna bjuds in och påminns om livets loopar som bara går och går, dag för dag och år efter år.

14.45– 15.15 CAMILLA EK – IN I SAGANS VÄRLD
Föreställning
Kom och följ med in i Sagans värld tillsammans med Sagobygdens berättare, Camilla Ek. Bland skogens väsen och sagans hjältar hittar vi våra berättelser, följ med och upptäck dem du med!

15.45–16.15 CARINA ALFREDSSON OCH HUNDEN HEDDA – RAPPORTHUNDEN SOM RÄDDADE STADEN!
Föreställning
En berättelse om ett litet hopp i första världskrigets eländiga tid. Myten om att hunden är människans bästa vän kanske är sann ändå. En berättelse för barn om en mörk tid i människans historia. Historien berättas med hjälp av rapporthunden Hedda och hon ska bära det viktiga meddelandet vidare.

Datum: lördag, 14 augusti 13:30-16:30
Plats: Utomhusscenen bakom Märtas Glasseri, Ljungby
Pris: 50 kr