Evenemang
26 jul 15:00 Teddybears
31 jul 20:00 Daniel Lemma
3 aug 20:00 Titiyo
14 aug 20:00 Albin Lee Meldau
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
DAGSFEST MED RODDE OCH PATRIK FRÅN TEDDYBEARS STHLM, APO, ÖCHIPS & GOTLANDS KORVFABRIK

Måndag, 26 juli 15:00-22:00
Eventet är utsålt
Måndag 26/7 kl. 15 till sent

Lilla Trägårn bjuder upp till dans och firar de lättade restriktionerna med dagsfest i musikens och matens tecken. Kom som ni är - ät gott, drick gott, lyssna gott och dansa! Förköp: biljettkiosken.se

GÄSTANDE KONCEPT

* Asian Post Office *
Stockholms kanske mest bokade restaurang kommer till lilla Ljugarn och Lilla Trägårn för att servera utvalda guldkorn från deras meny. Kanske i annan tappning, kanske precis som originalet. Vem vet?

* Roma Korvfabrik *
Gänget som i vanliga fall huserar i det gamla sockerbruket i Roma kommer och grillar Sveriges kanske bästa korv från både växt- och köttriket. Har ni inte stannat till med bilen vid deras korvlucka i Roma tidigare kommer ni med all säkerhet att göra det efter denna dag.

* Ljugarnsbröderna Kevin & Lucas Duffy (gamla Pighuset) *
I vanlig ordning vet ingen vad de ska hitta på, inte ens vi, men knäppt och kul är vi säkra på att det blir. Vi väntar med spänning!

* Ö-chips*
Lokalproducerade chips och de lokalproducerade grabbarna Simon och Micke kommer för att bjuda på snacks och servera fatöl. Fan vad gott va?!

*Vin Voyou*
Roliga dagar kräver roligt vin och det hjälper Isak och Mtahias på Vin Voyou oss med. Det kommer att serveras en blandad palett av viner de tycker att vi ska smaka på, och som du sannolikt inte hittar på Systembolaget!

MUSIKEN
15-18: Marco (DJ set)
18-20: Teddybears Sthlm (live)
20-22: Kvarteret Bror (DJ set)

Mer gäster kan komma. Vem vet? Inte vi!

Plats: Lilla Trägårn Ljugarn
Insläpp: 15 (Teddybears spelar 18)
Ålder: 18 år
Pris: 200 kr