Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
LJUGARNS EGENA CLARA KLINGENSTRÖM TILL LILLA TRÄGÅRN <3

Fredag 2 juli 2021 20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Clara tog sig till final i Melodifestivalen 2021.

Emma Clara Idun Klingenström föddes den 21 februari 1995 i Visby på Gotland och är en 26-årig artist och låtskrivare. Hon skriver pop på svenska i sin råaste form och har blivit hyllad för sina ärliga och nakna texter med stark igenkänningsfaktor.

Under 2019 kom singeln “Engelbrekts väg”, vars låttitel härstammar från gatan som Clara bodde på i ett kollektiv när låten skrevs. Året därpå följdes den upp av “Sthlm, allt är förlorat”, radiofavoriten “Sommarminnen” och “Så slut”. Clara har varit konstant inblandad i den kreativa processen och gör alltifrån musikvideos, till omslag till att skriva och producera sina egna låtar.

I slutet av 2020 stod det klart att Clara skulle delta i Melodifestivalen 2021 med låten “Behöver inte dig idag”, som hon har skrivit tillsammans med Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias. Låten tog sig hela vägen till final och blev svenska folkets trea samt landade på femte plats med den internationella juryns röster inräknat. Claras medverkan i tävlingen bidrog till hennes stora genombrott i Sverige och Clara har hyllats för sin öppenhet kring låtens budskap och sitt eget förflutna.

“Tanken från början var att jag satt ner och sjöng till mig själv, till just faktiskt de här mörka sidorna som jag har, där jag har haft problem med ångest under så många år.”

I början av 2021 ingick Clara samarbete med den ideella organisationen WWF, som i samband med sitt 50-årsjubileum startade kampanjen Är du med? för att uppmana människor till att anamma miljövänliga förändringar i vardagen.

Clara planerar att fortsätta skriva och släppa musik under 2021 och drömmer om att snart få spela framför publik igen och den 2 & 3 juli blir det verklighet! På Claras hemmaplan dessutom!

Säkra din biljett nu!




Vald konsert:





Plats: Lilla Trägårn, Ljugarn
Datum: fredag 2 juli 2021 20:00
Insläpp från kl 18:00

Pris: 495 kr + serviceavgift
Boka gärna till vår 3 rätters meny för 295 kr