Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Samarbeta dig till framgång - studentsamarbeten som gör skillnad

Tisdag 8 juni 2021 12:15-13:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
EVENTET ÄR INSTÄLLT.

Samarbeten för innovation kan se ut på många olika sätt. Ett sätt som allt fler företag får upp ögonen för är samarbeten med studenter och lärosäten. En fantastisk win-win-situation för att nå utveckling och innovation.

För att ert företag ska känna sig trygga med att gå in i ett sådant samarbete vill ni såklart först få en inblick i hur tidigare samarbeten genomförts och resultaten därav. Här är ni välkomna att ta del av flera studentprojekt som gjort skillnad. Samtidigt som ni får veta hur ni själva kan gå vidare med en intresseanmälan för framtida studentsamarbete utifrån ert företags utmaningar.

Genomförda case som presenteras vid detta tillfälle:
Thermal sensor – en drönare som mäter markens yttemperatur för att upptäcka avvikelser som kan tyda på att en brand är på väg att uppstå.
Knock ’em down – ett nytt och mer personligt gränssnitt för ett spel samt grafik för projektorer vid bowling- som boulebanor.
Fler case tillkommer.

MEDVERKANDE
Jesper Lindahl, projektledare Innovationslänken
Peter Adiels, kontaktperson mot företag på Institutionen för informatik.
Studenter vid Linnéuniversitetet

FÖR VEM små och medelstora företag inom IT/IKT och industri
DATUM tisdag 8 juni
TID klockan 12.15-13.30
PLATS digitalt via Teams
ANMÄLAN senast 7 juni på www.videum.se/biljettkiosken

ARRANGÖR Innovationslänken tillsammans och Innovationsmaster vid Linnéuniversitetet och Institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt Informatik.