Biljetter

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
1985-klubben - för dig som älskar innebandy

Köp ditt säsongskort för säsongen 2020/2021!

En ny innebandysäsong är här och som vi längtat! Vi vet ju inte än hur det kommer bli med publikantal framöver men i nuläget är det 50 personer som gäller. Du kan nu köpa ditt säsongskort så att du kan vara en av de 50!

Med 1985-kort kommer du få en kod med vilken du kan boka biljett inför varje match innan eventuellt resterande biljetter släpps till allmän försäljning. Du får ett sms när det är dags att boka biljett inför varje match.

Detta säsongskort gäller på alla hemmamatcher (inklusive eventuellt slutspel) under säsongen för våra Damer och Herrar samt Division 2 och JAS.
Obs! Så länge det får vara 50 i publiken gäller det inte på Division 2 och JAS.

***
OBS!Vid köp av säsongskort väljer du en plats i Arenan och det kommer vara din plats när vi får ha obegränsat antal i publiken. Tills dess bokar du biljett med ditt säsongsbevis personliga kod inför varje match - först till kvarn gäller!
***
Välj typ av säsongskort:

Villkor:

Säsongskortet gäller alla hemmamatcher säsongen 2020/2021, för Jönköpings IK Herr i SSL samt Jönköpings IK Dam i SSL, Herr Division 2 och JIK-s båda JAS-lag. Giltig QR-kod måste uppvisas vid dörren för att komma in. Var beredd på att visa legitimation.Pris
1 985 kr

Serviceavgift tillkommer.


Välj antal säsongskort.
Välj antal:
Nästa