Evenemang
13 sep 12:00 Forskarlunch - Brott och otrygghet
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Hitta nya affärsmöjligheter genom patentinformation

Tisdag, 27 april 08:00-09:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Affärsrelaterad patentbevakning har seglat upp som en framgångsfaktor för
teknikintensiva företag som vill hitta nya affärsmöjligheter och hålla koll på potentiella risker. I en global ekonomi där företag transformerar sig in i nya domäner snabbare än någonsin kan det vara svårt att få grepp om vilka aktörer som är aktiva inom ens eget teknikområde och som kan ha ett intresse av att samarbeta, licensiera eller rent av köpa den teknik man har utvecklat.

Videum Science Park och AWA välkomnar dig till ett praktiskt seminarium där vi delar med oss av know-how kring olika alternativ man kan använda sig av för att systematiskt leta nya affärsmöjligheter och upptäcka risker tidigt. Vi ger dig kunskap, tips och råd kring hur du håller dig uppdaterad kring vilka aktörer som är mest aktiva inom ert teknikområde, vad de utvecklar och om någon av dessa vidareutvecklar på en specifik patenterad lösning.

PROGRAM
8.00 Välkommen till Videum Science Park
8.05 Hitta nya affärsmöjligheter genom patentinformation, Magnus Ungsten, Partner och European Patent Attorney AWA
9.00 ENSKILDA MÖTEN AWA-experterna tar enskilda möten om ca 20 min med de företagare som vill veta mer om sitt företags specifika möjligheter. Boka in ditt enskilda möte direkt med magnus.ungsten@awa.com.

DATUM & TID tisdag 27 april klockan 8.00-9.00
PLATS digitalt via Teams
FÖR VEM företag i regionen
KOSTNAD ingen, men anmälan krävs
ANMÄLAN till senast 25 april
ARRANGÖR Videum Science Park och AWA