Evenemang
25 nov 09:00 Workshop Digital Innovation
4 dec 09:30 Klimatpsykologi
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Klimatpsykologi 4 december

Fredag, 4 december 09:30-10:30
Klimatpsykologi i tre steg - Start 4 december 09:30-10:30.

Hur går det med företagets hållbarhetsarbete? Känns det ungefär som ett nyårslöfte om att börja träna mer? Engagerad start och goda intentioner i början för att snart inse att det är mer som krävs än att en vet vad som är rätt och riktigt?

Just när det gäller att förstå klimatförändringar och miljöförstörelse och sen också agera så är vi människor långt ifrån rationella. Inte ens när vi vet och förstår att läget är akut. Vi gör gott ena dagen och kompenserar med slarv den nästa.

Dessa fullt mänskliga beteenden är en av förklaringarna till ”Effektglappet”, gapet mellan vad vi gör för klimatet och vilken effekt det i slutändan har.

Hör Kata Nylén, grundare av Klimatpsykologerna och författare till boken Klimatpsykologi, berätta om de mänskliga tankefällorna som skadar vår värld. Och om hur företag kan börja använda sig av våra mänskliga psykologiska tillkortakommanden istället för att bli ett offer för dem.

Detta är steg 1 i vårt 3-stegs-erbjudande till våra medlemmar, som i steg 2 innehåller en workshop i början på nästa år (som vi hoppas kan bli fysisk, men planeras även som digitalt) & därefter ytterligare en träff där vi lyfter Sustainable Smålands framtid och hur vi kan kroka arm än bättre och tillsammans utveckla nätverket och vår region.

Kort om eventet:
Datum: 2020-12-04
Tid: 09:30-10:30
Plats: Digitalt, Microsoft Teams Länk skickas till anmälda


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa