Evenemang
10 Jul 20:00 Gustaf och Viktor Norén
2 Okt 19:00 Bröderna Johansson
13 Nov 19:00 Magnus Betnér
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Magnus Betnér - Work In Progress | Nytt datum!

Fredag, 13 November 19:00
Pga pågående smittorisk så är vi tyvärr tvungna att flytta fram föreställningen "Work in Progress" med Magnus Betnér till nytt datum 13 november. Vi hoppas att du kan komma då i stället så får du en ny biljett på automatik. Alla tidigare biljettköpare kommer att bli kontaktade.

Du är självklart välkommen att fortsätta att köpa biljett här.

Tack för er förståelse!

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. I höstas gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus.

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd vårturné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.
Donners Event
fredag 15 maj
kl.19.00 (Dörrar kl.18.00)
295 kr
Åldersgräns 18år
Obs! endast ståplatser, ej numrerat.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa