Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
DIGIBRUNCH - Framtidens logistiklösningar med digital teknik

Onsdag 16 september 2020 11:30-13:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Kalmar Innovation Centre är en mångmiljonsatsning i småländska Ljungby och den största satsningen som gjorts i Kronoberg under många år. Bakom satsningen står Kalmar Industries AB som ingår i koncernen Cargotec Sweden AB. Med hjälp av digital teknik har man byggt en unik miljö som möjliggör ett nära utvecklingssamarbete med både kunder och produktionsenheter världen över. I centret kommer cirka 200 personer att arbeta med allt från konstruktion, marknadsföring, försäljning, digitala affärer och utveckling av framtidens truckar.
Digital affärsutveckling är ett relativt nytt och växande område. Kalmar Industries truckar världen över kan nu följas digitalt för att kunna skapa nya lösningar och tjänster till kunderna. Smarta och gröna truckar är två ledord för framtidens truckar.

MEDVERKANDE
Johan Hellström Digital Business Development, Mobile Equipment/Cargotec Sweden AB.
Johan jobbar med digitalisering inom divisionen för mobila maskiner, främst mot kunder och deras behov av att integrera maskiner, den data de producerar och allt som kan förenklas runt maskinen genom digitalisering.

DATUM onsdag 16 september 2020

DELTAGANDE PÅ PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14
klockan 11.30–13.00, vi inleder med brunch (begränsat antal platser)

DELTAGANDE ONLINE via länk som skickas ut på e-post
klockan 12.05-13.00
Möjlighet kommer att finnas att ställa frågor via chatt.

Vid anmälan (senast 14 september) väljer du om du vill delta på plats eller online.