Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
The Snaps Experience med Tina Ahlin och Louise Hoffsten. Förband: The Oaks

Fredag 4 september 2020 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Tina Ahlin, Louise Hoffsten och The Oaks kommer till Lessebo Handpappersbruk!

Louise Hoffsten lärde sig sjunga med hjälp av snapsvisor. Tina Ahlin har insupit sin lärdom om dessa dryckesvisor under årliga skärgårdsfester. Tillsammans bjuder dessa solstrålar på superb underhållning med sina munspel och dragspel – musikalisk berusning! Det finns mycket att berätta om vår svenska nationaldryck och dess tillhörande sånger som är en mångomsjungen kulturskatt att vårda ömt!


Som förband ser vi fantastiska The Oaks från Växjö. The Oaks består av äkta paret Katarina och Wincent Ek, den förstnämnda uppvuxen i Ljuder socken. De spelar avskalad countrygospel och blandar andras och eget material, även någon blues brukar smyga sig in när de uppträder. De brukar även bjuda på lite historia kring musiken då en del verk på repertoaren är över 100 år gamla.

Kvällen kan avnjutas med en härlig kräfttallrik med äkta svenska kräftor, bröd, smör, ost och diverse tillbehör. Eller så kan man beställa våra läckra smörebröd där vi även har ett vegetariskt alternativ.

Underhållningen börjar 18:00 och beräknas vara slut ca 20:00. Vid köp av biljett kommer ni att bli kontaktade för att kontrollera hur dukning kan ske i ert sällskap för att säkerställa att vi håller våra avstånd.