Evenemang
15 aug 08:30 Yoga & Brunch 295:-
15 sep 11:30 Klimatlunch
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Yoga & Brunch 295:-

Lördag, 15 augusti 08:30
Äntligen är ”Yoga och brunch” tillbaka, som vi har längtat!! Vi fortsätter vårt fina samarbete med yogaläraren Frida Wirsén, då hennes klasser blivit mycket uppskattade och uppmärksammade. Nytt för denna gång är yogakonceptet Vinyasa/Nidra. Fokus för denna klass är BALANS & ÅTERHÄMTNING.

Vinyasa - är en dynamisk och fritt flödande yogaform, ordet Vinyasa betyder just flöde och denna form är en av de mest förekommande yoga stilarna idag. Passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik där du utmanas fysiskt och mentalt.
Nidra - är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att stilla och stärka kropp och sinne. Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn och hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

En fantastisk möjlighet att först yoga tillsammans på Rosengrens magiska uteserveringen, för att sedan avnjuta en hälsosam och lyxig brunch som serveras inne i Rosengrens mysiga lokaler. Vill man hellre ta med sig brunchen, kanske gå till parken så går det också bra! Ett unikt tillfälle att kombinera det bästa av två världar, yoga och brunch. Vill ni läsa mer om Frida, eller har frågor om eventet, kan du besöka hennes hemsida www.fridawirsen.se.
Vi följer så klart alla regler runt covid-19 och därför planerar vi att vara ute denna gång. På så sätt får vi frisk luft ute och gott om plats emellan oss. Vi har även minskat antalet deltagare till max 30 st.
-Det är mycket viktigt att alla är fullt friska, känner du dej minsta sjuk stanna hemma och meddela oss så återbetalar vi din biljett.
-Extra viktigt att ta med egen yoga matta.
Vi följer utveckling av covid-19 rekommendationerna. Vi meddelar er om det blir förändringar.

Alla nivåer välkomnas, nybörjare som van yogi, vi ses den 15 Augusti.

Rosengrens skafferi och Frida ser fram emot att träffa dig, Kramasté

15 augusti
8:30 - 11:30
Rosengrens Skafferi
Klostergaten 2 Örebro
yoga + brunch 295:-


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa