Småland for real
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Choklad på Arabusta Café Sergel Lindshammar

Fredag, 24 juli 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Arabustas chocolatier är vår ciceron på en jordenruntresa i chokladens underbara värld. Vi provar olika sorter, ursprung, tillverkningsmetoder med mera.
Det blir även prat om chokladens historia, myter, halvsanningar, rena lögner, trender och framtid.

Vi avslutar med en kopp kaffe.

Då sommaren normalt bjuder på ett ej så chokladvänligt väder förvarar vi provningschokladen svalt. Är det riktigt varmt på provningsdagen kan proverna bli en aning mjuka, men smaken är där även om provet kan vara en aning för kladdigt för att vara gastronomiskt optimalt.

OBS! I Coronatider har vi begränsat antal platser för att kunna hålla avstånd och genomföra säkra evenemang. Skulle myndighetens rekommendationer omöjliggöra evenemang ställs det in och bokningar återbetalas.



This session is given in Swedish, however if Swedish is not your language we'll try our best to explain in English.

Arabusta's chocolatier is our guide on this around the world tour in the wonderful world of chocolate. We'll try different varieties, origins, manufacturing methods and more.
We'll also talk about the history of chocolate, myths, lies, trends and the future of chocolate.
Afterwards we'll wrap up with a cup of coffee.

Since the Swedish summer normally offers a not so chocolate-friendly weather, we keep the samples chocolate cool until the tasting. If it is really hot on the day of the test, the samples may be slightly soft, but the taste is there even though the sample may be slightly too sticky to be gastronomically optimal.

NOTE! In times of Corona virus we have a limited number of places to be able to keep distance and perform safe events. Should the authority's recommendations make events impossible, it will be canceled and bookings refunded.

Tid: Fredag 24 juli kl. 19-21.


Småland for real